Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

KBO Beek organiseert, zaalsporten voor senioren

maandag 19 augustus 16:45 uur

BEEK – De KBO Beek organiseert zaalsporten voor senioren in het Kulturhus van Beek Op maandag kan er van 16.45 tot 17.45 uur worden gesport in de gymzaal.

De lessen zijn gericht op conditie, kracht en lenigheid. Elke les wordt afgestemd op de deelnemers. Door variatie in de warming-up, spierversterkende en balansoefeningen en sporten, zoals volleybal, dutch tennis en andere zaalsporten, kan een ieder op zijn of haar eigen tempo mee doen.

Naast verantwoord bewegen en sporten staat de gezelligheid voorop in de lessen. Het samen sporten met leeftijdsgenoten bevordert de sociale contacten. Hierdoor wordt na de sportactiviteit veelal bijgepraat met een kopje koffie of thee.

Docente is Chiquita Zonneveld, bij haar krijgt men alle informatie: 024 3236479. De lessen starten op maandag 26 augustus. Men is welkom voor een proefles.

"Sporten, binnen en buiten, doet u bij de KBO Beek, succes verzekerd en de KBO Beek doet nog veel meer, ieder jaar opnieuw weer veel educatie op allerlei gebied, maar zeker ook gezelligheid en voor 20 euro per kalender jaar maakt u het van dicht bij mee", aldus Gérard Tesser, de voorzitter van KBO Beek.


deel deze activiteit