Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

open repetities vrouwenkoor 4 tune malden

donderdag 12 september 19:30 uur

Foto: Fred reulink

Vrouwenkoor 4Tune uit Malden houdt op woensdag 11 en woensdag 18 september twee open repetities, vanaf 19.30 uur in Kapel “de Ommezwaai”, Zorgcentrum Malderburch, Broekkant 16, 6581 AE Malden.

Houd je van zingen of heb je misschien ervaring met koorzang dan ben je van harte welkom om mee te zingen en de sfeer te proeven van het koor. Er is deze avonden een aangepast programma wat uitnodigt om mee te doen en een goed beeld geeft hoe de repetities verlopen. In principe zijn zangeressen voor alle stemgroepen welkom, maar vooral bij de hoge sopranen en de lage alten zijn nieuwe koorleden nodig.

4Tune heeft een zeer divers repertoire: moderne koormuziek, popsongs aangepast aan vierstemmig dameskoor, maar ook mooie ballads, folksongs en licht klassieke muziek. Het koor heeft ook een eigen kerstrepertoire. bij het concert ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum vorig jaar heeft het koor voor het eerst met koorregie gewerkt en dat is zo goed bevallen dat we hier in de toekomst meer mee willen doen. Bij de open repetities zal het koor hiervan wat laten zien.


deel deze activiteit