Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Culturele avond in Ons Môk's café

woensdag 16 oktober 20:30 uur

MOOK - Op 16 oktober starten wij weer met onze culturele avonden in Mook welke georganiseerd wordt door vrijwilligers en ook de optredende gasten doen dit geheel belangeloos om zo ons sociale ontmoetingspunt te versterken..

Het programma bestaat weet uit drie items:

Bert Voskuil, journalist en auteur, vertelt de leukste, gekste, sappigste waargebeurde anekdotes uit de schilderskunst. Hij is auteur van veertien boeken en schreef onderzoeksverhalen, sportreportages en misdaadartikelen.

Corrie Akkermans (piano) en Remco Elsink (zang) brengen een palet van mediterrane evergreens. Corrie heeft jarenlang ervaring in het geven van muzieklessen aan kinderen en volwassenen, met als hoofdvak piano. Zij heeft conservatorium gevolgd en masterclasses. Remco is de zoon van de bekende Henk Elsink.

Pieter Christiaans deelt zijn ervaringen als ontwerper/bouwer van film en televisiedecors. Hij werkt als grafisch ontwerper mee aan speel en televisiefilms. Hij leverde zijn bijdrage aan de romantische komedie 'Huisvrouwen bestaan niet' en aan de populaire televisieserie 'De Luizenmoeder'.

Muzikale omlijsting: Rob Egging/piano, Henri Giebels/klarinet/zang, Stan Brinkhoff/drums, Rob Egging/contrabas. Dit alles vindt plaats op 16 oktober in ons Môk's Café op de Groesbeekseweg 3 in Mook. De start is om 20.30 uur en de inloop is vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis.


deel deze activiteit