Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Lachen met Den Zuuten Ienval

vrijdag 8 november 20:00 uur

Foto: Sjaak Pouwels

GROESBEEK - In november speelt toneelvereniging Den Zuuten Ienval weer haar jaarlijkse voorstellingen. Met de komische thriller Het is weer knudde belooft het weer lachen gieren brullen te worden.

Rita vraagt zich af waar haar man Paul geweest is als zij hem ’s morgens op de bank vindt met een reuze kater en een teddybeer in zijn armen. Hij heeft hoofdpijn, maar Rita neemt daar geen genoegen mee en wil weten met welke vrienden hij de avond te voren heeft doorgebracht. Toch niet zijn Deense boezemvriend Knudde?? Als zij stapels bankbiljetten ontdekt vraagt ze zich af of manlief op het criminele pad is beland? Paul vertelt haar een verhaal, onvoorstelbaar! Rita doet ontdekkingen, die voor hen grote gevolgen kunnen hebben. Omdat Rita die dag jarig is, komt moeder een paar dagen logeren! Zij en haar nieuwe vriend schieten te hulp, maar Paul en Rita zijn óp van de zenuwen. Dan is het ‘zo gewoon mogelijk doen’ erg lastig. Zeker als er om de haverklap een agent aan de deur staat, de zoon en zijn vriendin onverwacht naar huis komen en een vreemde Amerikaan zich meldt. Hoe dat voor Paul en Rita zal aflopen ziet u tijdens de humoristische voorstelling.

De première vindt plaats op zondag 3 november (19.00 uur). Overige voorstellingen: vrijdag 8 en zaterdag 9 november (20.00 uur), op zondag 10 november om 14.00 uur (matinee) en om 19.00 uur. En op vrijdag 15 en zaterdag 16 november (20.00 uur). Speellokatie: zaal De Sleutel, Bredeweg 71 in Groesbeek. Kaarten kosten 9 euro en kunnen gereserveerd worden via www.denzuutenienval.nl of via de reserveerlijn: 024 3578390.


deel deze activiteit