Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Mantelzorgavond in dorpshuis De Sprong in Ooij

woensdag 13 november 20:00 uur

BERG EN DAL – Mantelzorg Berg en Dal organiseert op woensdag 13 november een gezellige Mantelzorgavond voor alle mantelzorger(ster)s uit de gemeente Berg en Dal in Dorpshuis De Sprong in Ooij aanvang 20.00 uur.

Voorgaande jaren was een dergelijke mantelzorgavond een groot succes. De mantelzorgers alsmede de verzorgende kunnen op die avond genieten van muziek, zang en elkaars gezelschap. De avond is ditmaal speciaal in verband met het tienjarig bestaan van Mantelzorg Berg en Dal. De zaal van De Sprong gaat om 19.30 uur open. Het einde van de avond wordt tussen 22.30 en 23.00 uur verwacht. De aanwezigen kunnen genieten van twee optredens: 'Ok Woarum Nie' (accordeon en zang) en de groep 'De Strepzilz' eveneens met muziek en zang. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Opgeven voor deze avond kan men tot woensdag 6 november telefonisch van maandag - vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur of via info@mantelzorgbergendal.nl. Mocht het vervoer een probleem zijn om te komen, laat het dan weten. De Sprong is te vinden aan de Prins Bernardstraat 3 in Ooij.


deel deze activiteit