Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

A p/Arty!! Sing and swing along

woensdag 23 oktober 20:00 uur

Foto:

MILLINGEN - Ook zo'n moeite met stilzitten tijdens een concert? Zou u het liefst opstaan uit uw stoel en meeswingen met de muziek? Kom dan op zaterdag 23 november naar A p/Arty Sing and Swing along!

Het Millingse koor Ap/Art betreedt de bühne van De Lindenberg in Nijmegen met een optreden dat anders is dan alle andere optredens. Want bij dit koor hoeft u niet op uw plaats te blijven. Dans gerust met Ap/Art mee! Dit concert haalt het koor uit de comfortzone en heeft verrassende elementen. Het popkoor heeft tijdens de A p/Arty medewerking van de Nijmeegse sambaband Animada.

Na het slotnummer nog geen genoeg van al dat swingen? Komt mooi uit! Want het concert gaat naadloos over in de Ap/Afterparty waarbij u op de dansvloer van De Lindenberg met een drankje in de hand lekker door kunt swingen. U kunt er zelfs een dansje wagen met de artiesten zelf!

Zijn de spieren niet meer zo soepel of vindt het u het sowieso prettiger om te zitten? Geen zorgen. Voor toeschouwers bij het concert zijn ook meer dan genoeg relaxte Lindenberg-stoelen beschikbaar.

De deuren van De Lindenberg gaan op 23 november om 19.30 uur open, het concert duurt van 20.00 tot 23.00 uur en op de afterparty kunt u blijven swingen tot 01.00 uur. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren in parkeergarages Eiermarkt of Kelfkensbos. Het tarief hier is ’s avonds 0,50 euro per uur.

Zin in een gezellig avondje uit waarbij u al tijdens het concert wat kunt drinken? Kaartjes zijn voor 12,50 euro verkrijgbaar bij de Primera in Millingen aan de Rijn. Vragen over concert of kaartverkoop: concert@koorapart.nl.


deel deze activiteit