Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Blagenbal, Pronkzitting en Revue-middag bij De Deurdouwers

vrijdag 8 november 19:00 uur

MILLINGEN - Jawel, het is bijna zover want wanneer de R in de maand komt dan is de 11e van de 11e ook niet meer ver weg. Het begin van het carnavalsseizoen met een nieuwe prins, nieuwe wagens en vooral nieuwe feesten. De Deurdouwers zijn er al druk mee.

Op vrijdag 8 november gaat de jeugd het goede voorbeeld geven op het Blagenbal. Vanaf 19:00 zal de jeugd van Millingen verschillende optredens verzorgen en zal ook de nieuwe jeugdprins(es) bekend worden gemaakt. Dit alles vindt plaats in Hotel Millings Centrum.

Op zaterdag 9 november starten we om 20:00 uur in Hotel Millings Centrum met de Pronkzitting (toegang voor alle leden, voor niet-leden vanaf 16 jaar). Zondag 10 november doen we dat vanaf 14:00 uur nog een keer voor alle leeftijden. Het showprogramma is alleen gevuld met artiesten uit Millingen, lekker herkenbaar, gezellig en vertrouwd. Van sprankelende meiden van onze show en dansgardes, de roemruchte perikelen van de Pleebekgroep en dames die over de houdbaarheidsdatum heen zijn maar nog niet overjarig.

Visser Bertje is ook weer van de partij met een buut, en ook Haske & Benne schuiven weer aan om het wel en wee van Millingen te bespreken. Zelf meemaken wie de nieuwe prins of prinses van Boemelgat zal gaan worden? Het venijn zit 'm in de staart als het feest losbarst met live entertainment. Kom gewoon lekker een avondje/middagje stappen, pruve en genieten bij De Deurdouwers. De voorverkoop voor de Pronkzitting is op zondag 3 november van 11:30 tot 12:30 uur in Hotel Millings Centrum. Van 11:30 tot 12:00 uur is alleen voor leden. Meer informatie is te vinden op www.deurdouwers.net.


deel deze activiteit