Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Alzheimercafé Berg en dal: Aan wie geef je je pincode?

maandag 2 december 19:30 uur

GROESBEEK - Wanneer je de diagnose dementie of krijgt, is dat een flinke schrik. Je weet dat er dan veel op je pad gaat komen. Je weet misschien ook dat je dan wat dingen kan regelen, bijvoorbeeld bij de notaris.

Wie gaat in de toekomst jouw zaken regelen? Wie mag jou vertegenwoordigen op medisch, financieel of juridisch vlak? Wie mag je pincode weten? Moet er een levenstestament gemaakt worden?

In het Alzheimercafé gaan we in gesprek met een notaris. We spreken onder andere over volmacht, (levens)testament, onderbewindstelling en hoe lang je zelf nog je eigen zaken kan en mag regelen. Het is belangrijk om op tijd het een en ander geregeld te hebben, zodat, wanneer je dat zelf niet meer kan, er beslissingen worden genomen die bij jou passen en naar jouw wens zijn.

Het Alzheimer Café vindt plaats op 2 december in Gasterij ’t Groeske, Stationsweg 9 in Groesbeek. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur, start van het programma om 19.30 uur. Afsluiting 21.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor een kop koffie wordt gezorgd.


deel deze activiteit