Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (67)
    Evenement

Familievoorstelling Sneeuwwatje en de acht Erge

zondag 31 maart 14:30 uur

Foto: Maria Schut

MALDEN - De Kids van toneelvereniging Steeds Hoger Malden staan in maart op de planken met: Sneeuwwatje en de 8 erge. Een heerlijk toneelstuk voor kinderen, geschreven door Marcel Berendsen.

Dit jaar spelen de Kids een parodie op een bekend sprookje. Welk sprookje? Nou, we hebben een Sneeuwwatje met een probleempje. Erge die verdacht veel op dwergen lijken. Een pratend paard die wat op Mister Ed lijkt en Prins Klapzoen die gek is op een zwemvlies. Daarnaast een feeks van een stiefmoeder met iets teveel eigendunk en een echtgenote die wat sullig te werk gaat en je ziet het totale plaatje gelijk. Een doldwaas verhaal vol met humor! Natuurlijk lijkt het verhaal op 'Sneeuwwitje en de zeven dwergen', maar toch is deze leuker.

Pak een sprookje. Gooi de verhaallijn door elkaar, schud een paar keer en voila! Sneeuwwatje en de acht Erge. Kom kijken naar deze versie van het beroemde sprookje van de Gebroeders Grimm! Deze voorstellingen zijn op zaterdag 30 maart om 19.30 uur en op zondag 31 maart om 14.30 uur in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn, Kerkplein 8 in Malden.

Entree jongeren tot 16 jaar of volwassenen ouder dan 65 jaar: 3,00 euro. Entree volwassenen: 5,00 euro. Op de dag van de voorstelling is de kassa geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Reserveren kan via onze website: www.steedshogermalden.nl. Meer informatie staat op www.steedshogermalden.nl en op facebook: Toneelvereniging Steeds HogerVolg ons ook op twitter: @steedshoger.


deel deze activiteit