Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Ierse en Schotse Folk in Keeken

zaterdag 21 september 20:00 uur

KEEKEN - Op 21 september, 20.00 uur is in cafe im Gärtchen, Spicker 45 in Keeken (bij Millingen aan de Rijn), een Ierse/ Schotse folk avond met twee bands, namelijk 'Devil in the Kitchen' en 'The Ipaddies'.

Een vuurwerk van Keltische klanken staat garant voor een spetterende avond. The 'Ipaddies' zijn in 2011 samengesteld en spelen sindsdien gezellige Ierse muziek op guitar, whistles, concertina, fiddle, bassguitar. bodhran, stompbox en natuurlijk zang. Met deze band is een aangename avond met Ierse muziek verzekerd.

Verder speelt de band 'Devil in the Kitchen' die net terug van hun Schotse tour zijn. “Wij verheugen ons erop, weer in Niederrhein te spelen", zegt frontman Pete Brennan, in het bijzonder met onze nieuwe muzikale talent Toon. Onze multi-instrumentalist speelt guitar, banjo, dwarsfluit, bouzouki en zingt.

Samen met het fiddle spel van Cornelie en Pete’s Bouzouki en Bodhran krijgen zij een elektrisch spel op het podium. Er is vanaf 19.00 uur ook een barbecue aanwezig, en natuurlijk bier en whiskey.

Café im Gärtchen, Spicker, Kleve – Keeken op 21september vanaf 20.00 uur. Entree:                12,-, voorverkoop 10,- euro bij Primera - Beek- Ubbergen, Primera - Millingen, Hintzen Buchhandlung - Kleve, Electro van Kessel – Kranenburg en café Im Gärtchen - Keeken.


deel deze activiteit