Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (7)
    Evenement

In stilte wandelen door de bossen van Groesbeek

zaterdag 30 maart 9:30 uur

GROESBEEK - Wie 14 kilometer kan lopen, graag een dag wil onthaasten en wil genieten van de ontluikende natuur, kan dit doen op zaterdag 30 maart. Op die dag organiseert de protestantse kerk van Groesbeek een meditatieve wandeling.

Het thema van de wandeling is: 'Een nieuw begin' De deelnemers kunnen tijdens de wandeling in stilte over dit thema nadenken: Wat willen ze achter zich laten? Waar naar verlangen ze? Waarmee willen ze een nieuw begin maken? Gedachten zijn vrij en ze hoeven niet gedeeld te worden.

Tweederde van de tijd wordt in stilte gewandeld. Er is een prachtige route rond Groesbeek uitgezet en die wordt gelopen in twee blokken van anderhalf uur. Halverwege de tocht is er een lunchpauze in een horecagelegenheid, altijd een ontspannen en gezellig uurtje.

De start is om 9.30 uur in de Serre naast de kerk, Kerkstraat 18 in Groesbeek. Er wordt begonnen met een kopje koffie/thee en het thema wordt kort ingeleid door da. Janneke Ruijs. Rond 15.00 uur wordt de dag afgesloten in de kerk waar iedereen een kaarsje kan aansteken en nog wat kan drinken en napraten.

Wie geen 14, maar wel 7 kilometer kan wandelen, kan zich tijdens de lunchpauze laten ophalen. U kunt vooraf informeren waar de lunch plaatsvindt. Opgave is wenselijk, maar niet strikt noodzakelijk. Opgave of meer informatie via: ruijsjanneke@hotmail.com of 024 3976628.


deel deze activiteit