Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Informatie-avond nieuwe ehbo-cursus

woensdag 28 augustus 19:30 uur

Foto: Hans Driessen

MILLINGEN - Omdat het steeds belangrijker wordt om elkaar snel en kundig te kunnen helpen bij een ongeval, verwonding of een levensbedreigende situatie en als voorbereiding op de nieuwe basiscursus ehbo, reanimatie/aed en ehak is een ieder welkom op de ehbo-informatie-avond woensdagavond 28 augustus om 19.30 uur in de kantine van het clubhuis van SC Millingen/Odio, Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn.

Men mag zo binnenlopen en krijgt dan alle uitleg en informatie over de inhoud van de nieuwe basisopleiding ehbo, kosten, demonstraties, de onderwerpen, reanimatie / aed, ehak, de ehbo-vereniging Millingen / Kekerdom, haar activiteiten en de regelmatige oefenavonden.

De ehbo-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom start woensdag 4 september met een nieuwe basisopleiding ehbo, reanimatie / aed en ehak (eerste hulp aan kinderen). Deze nieuwe cursus wordt ook gehouden in de kantine van het clubhuis van

SC Millingen/Odio en duurt twaalf avonden, wekelijks op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. In december is het officiële examen.

"Op Internet kunt u ons vinden op www.ehbomillingenkekerdom.nl onder cursusaanbod en op Facebook: Ehbo Millingen / Kekerdom.

Voor meer informatie of als u zich nu al wilt aanmelden voor de nieuwe ehbo-cursus, kunt u ook contact opnemen met Alex Janssen, 06 10434247 of alexdoortje@kpnmail.nl."


deel deze activiteit