Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (67)
    Evenement

Informatie over kanker… en nu?

woensdag 3 april 18:45 uur

MALDEN - Kanker en de behandeling daarvan hebben een grote impact op uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid. U heeft vaker klachten die gekoppeld zijn aan uw ziekteproces of de behandeling daarvan.

Maar wellicht ook twijfel over het functioneren van uw eigen lichaam en angst dat u opnieuw ziek wordt nadat u genezen bent. En als genezing niet meer mogelijk is, zijn uw wensen over een levenswaardig leven heel belangrijk.

Hulpverleners van Gezondheidscentra Samen Gezond kunnen helpen om uw klachten te verlichten en kunnen begeleiden bij deze ziekte en daarna. Zij werken dichtbij huis of komen aan huis. "Wij informeren u en uw naasten en alle geïnteresseerden graag persoonlijk welke ‘zorg rond kanker’ wij vanuit onze gezondheidscentra kunnen bieden op woensdag 3 april in Gezondheidscentrum De Kroonsteen 1, Kloosterhof 1 in Malden. De avond is van 19.00-21.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur. We starten met een interview door oud-huisarts Bert Smid en ervaringsdeskundige Ans Beuming."

"Tijdens de informatiemarkt kunt u in gesprek gaan met onze hulpverleners en enkele aanbieders uit de regio. Liefst achttien verschillende organisaties presenteren zich. Vraag de folder ‘Kanker… en nu?’ aan een van onze hulpverleners. U kunt deze ook vinden in de gezondheidscentra of kijk op www.gcsamengezond.nl bij zorgprogramma’s."


deel deze activiteit