Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (7)
    Evenement

Kamermuziekconcert kerk Mook met Spoken Saxofoonkwartet

zondag 24 maart 20:00 uur

MOOK - Het Spoken Saxophone Quartet laat op zondag 24 maart zijn prachtige samenspel weergalmen in de kerk van Mook, een kerk met een geweldige akoestiek.

Het kwartet bestaat uit Stephanie Francke (alt/sopraan), Wietse Voermans (alt), Matthias van den Brande (tenor), en Ruben Verbruggen (bariton). Het programma is vol verrassingen omdat het naast werk van Bach, Morricone en Monk, bestaat uit eigen composities. Saxofoonkwartet Spoken brengt een fris en modern repertoire waarbij het geluid en de verschillende mogelijkheden van de saxofoon mooi tot zijn recht komen.

De vier saxofonisten schrijven en arrangeren zelf hun muziek, met respect voor de rijke jazzgeschiedenis, maar evengoed beïnvloed door klassieke en hedendaagse muziek. De muziek van deze band is niet binnen één stijl of genre te vatten, Spoken schept zijn eigen klank: avontuurlijk, filmisch en spokig, maar toegankelijk voor vele oren. Alle vier de musici hebben een conservatoriumopleiding, traden veelvuldig op in binnen- en buitenland en wonnen diverse prijzen op festivals.

Plaats: kerk H. Antonius Abt te Mook, aanvang: 20:00 uur. Kaartjes, inclusief consumptie, online: 17 euro in de kerk: 18 euro, jonger dan 18 jaar: 9 euro. Voor meer informatie zie: Kamermuziekmookenmiddelaar.nl.


deel deze activiteit