Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Kinderkleding- (0-18jr) en speelgoedbeurs Millingen aan de Rijn

woensdag 28 augustus 10:00 uur

MILLINGEN – Zaterdag 28 september organiseert Stichting Beurs voor een Kind opnieuw een najaarsbeurs. Tussen 10.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom in Sporthal De Duffelt aan ‘t Gengske 10.

Het aanbod bestaat uit tweedehands speelgoed, najaars- en winterkleding (van maat 50 tot en met 182), sportkleding en babyspulletjes. Met meer dan 12.000 aantrekkelijk geprijsde artikelen, is er voor ieder wat wils. Het entreegeld bedraagt €0,50. Kinderen onder begeleiding zijn gratis. Om diefstal tegen te gaan is het tijdens de verkoop niet toegestaan om eigen tassen mee naar binnen te nemen. U krijgt een tas bij de entree.

Wilt u artikelen verkopen?

Vanaf 26 augustus kunt u een persoonlijk nummer aanvragen. Hiervoor kunt u een mail sturen naar nummeraanvraag@stichtingbeursvooreenkind.nl. U ontvangt dan een mail met een volgnummer en de beursvoorwaarden.

Voor al uw verkochte spullen ontvangt u 75% van de opbrengst. Het resterende geld wordt gebruikt om goede initiatieven voor de Millingse jeugd te ondersteunen.

Komt u een handje helpen?

De organisatie van deze kleding- en speelgoedbeurs brengt veel werk met zich mee. We kunnen daarbij altijd extra hulp gebruiken, vooral op de zaterdagochtend en -middag. Heeft u tijd en zin om te helpen? Stuur dan een mail naar info@stichtingbeursvooreenkind.nl. Graag tot ziens op de beurs!


deel deze activiteit