Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (7)
    Evenement

Kleding- en speelgoedbeurs Millingen

zaterdag 23 maart 10:00 uur

MILLINGEN – Zaterdag 23 maart houdt stichting Beurs voor een Kind opnieuw een voorjaarsbeurs van 10.00 en 12.00 uur in Sporthal De Duffelt aan ‘t Gengske 10.

Het aanbod bestaat uit tweedehands speelgoed, voorjaars- en zomerkleding (van maat 50 tot en met 182), sportkleding en babyspulletjes. Met meer dan 12.000 aantrekkelijk geprijsde artikelen, is er voor ieder wat wils.

Het entreegeld bedraagt 0,50 euro. Kinderen onder begeleiding zijn gratis. Om diefstal tegen te gaan is het tijdens de verkoop niet toegestaan om eigen tassen mee naar binnen te nemen. Men krijgt een tas bij de entree.

"Wilt u artikelen verkopen? Vanaf 25 februari kunt u een persoonlijk nummer aanvragen. Hiervoor kunt u een mail sturen naar nummeraanvraag@stichtingbeursvooreenkind.nl. U ontvangt dan een mail met een volgnummer en de beursvoorwaarden. Voor al uw verkochte spullen ontvangt u 75 procent van de opbrengst. Het resterende geld wordt gebruikt om goede initiatieven voor de Millingse jeugd te ondersteunen.

Komt u een handje helpen? De organisatie van deze kleding- en speelgoedbeurs brengt veel werk met zich mee. We kunnen daarbij altijd extra hulp gebruiken, vooral op de zaterdagochtend en -middag. Heeft u tijd en zin om te helpen? Stuur dan een mail naar info@stichtingbeursvooreenkind.nl."


deel deze activiteit