Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Poëziewedstrijd Vier de Vrijheid / Geef Vrijheid door!

dinsdag 17 september 19:00 uur

Foto: marjolein pieks

MOLENHOEK - In het kader van 75 jaar bevrijding van onze regio, organiseert de Dorpsraad Molenhoek in samenwerking met de dorpsdichter van de gemeente Heumen, een poëziewedstrijd.

Volwassenen en kinderen (12+) kunnen een gedicht inzenden over het thema: Vier de Vrijheid / geef Vrijheid door

Wie mogen er mee doen aan de wedstrijd? "In principe iedereen vanaf 12 jaar in de gemeente Mook en Middelaar en de gemeente Heumen."

De prijsuitreiking vindt 17 september om 19 uur plaats in het LOP in Molenhooek, dat zich bevindt in het winkelcentrum.

De jury bestaat uit Machteld Meij (schrijfster uit Overasselt), Marije Kos(dichteres uit Milsbeek), Frans Wildenborg (uitgever uit Nederasselt), Marianna Bakker (communicatie-expert uit Malden) en Riny Jans (poëzie-bloemlezeres uit Overasselt)

Rol dorpsdichter

De dorpsdichter organiseert samen met Piet Roberts van de dorpsraad Molenhoek deze poëziewedstrijd en geeft ter inspiratie en voorbereiding gedichtenworkshops op basisscholen in Mook, Middelaar, Molenhoek en Malden. Ook geeft de dorpsdichter een poëzieworkshop voor volwassenen in het LOP op 27 augustus van 20.00 tot 22.00 uur. (entree vijf euro)

Je aanmelden voor de gedichtenworkshop in Molenhoek op 27 augustus kan door een mail te sturen naar info@dorpsdichterheumen.nl.

Hoe kun je je gedicht inzenden? Stuur voor 13 september een mail met je gedicht in de bijlage naar info@dorpsdichterheumen.nl. Vergeet niet je naam, leeftijd en woonplaats te vermelden en je telefoonnummer.


deel deze activiteit