Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Snuffelmarkt, braderie, rommelmarkt en loterij

zondag 1 september 10:00 uur

MILLINGEN - Na de succesvolle vooraf gaande 11 jaar is het weer bijna zover. Zondag 1 september wordt het buitenterrein van fanfarekorps Ons Genoegen Millingen omgetoverd tot een gezellige braderie met rommelmarkt.

Iedereen zal dit de afgelopen jaren herinneren als een goed bezocht gebeuren met veel mensen uit de omgeving. De gehele middag zal de muzikale 'noot' natuurlijk niet ontbreken en daardoor de gezelligheid en sfeer alleen maar groter worden.

Wat is er zoal meer te doen. Enkele rondes aan het rad van fortuin, tombola, kinderactiviteiten, koffie met heerlijk zelf gebakken taart- gekoeld drankje et cetera. De opbrengst komt volledig ten gunste aan de professionele opleiding van onze muzikanten en tamboers?

Het evenement is op Ons Genoegenpad 4 (Steense Gemeente). Aanmelden voor de huur van een kraam kan nog steeds. De aanvang is 10.00 uur en het duurt tot 16.00 uur. Aanmelden en verdere info bij de commissie Snuffelmarkt, Ons Genoegen Millingen aan de Rijn, Cees Broens 06 23856270 of snuffelmarktmillingen@gmail.com.


deel deze activiteit