Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (7)
    Evenement

Start voorverkoop jeugdtoneel Den Zuuten Ienval

zondag 7 april 14:30 uur

Foto: Nol de Bruin

GROESBEEK - De jeugd van toneelvereniging D’n Zuuten Ienval brengt op 7-13 en 14 april weer een nieuw toneelstuk op de planken voor jong en oud. Dit keer is er gekozen voor 'Annie', een eigen toneelbewerking van de beroemde kerstfilm. Twintig jeugdspelers aangevuld met één volwassene hebben hard gewerkt om een prachtige productie neer te zetten.

Annie woont samen met andere meiden in het weeshuis van mevrouw Flanigan. Ze hebben er een zwaar bestaan en Annie probeert dan ook weg te komen. Tijdens een van die pogingen ontmoet ze haar nieuwe vriendje Jossie. Op een goede dag wordt ze uitgenodigd om de kerst door te brengen bij multimiljonair Starbucks. Hier maakt ze van alles mee en gaat er hele nieuwe wereld voor haar open.

Wil je weten wat ze allemaal meemaakt en hoe het afloopt, kom dan kijken naar dit prachtige toneelstuk met zang en dans. Uitvoeringen zijn op zondag 7 april om 14.30 uur, zaterdag 13 april om 18.30 uur en zondag 14 april om 14.30 uur. De voorstelling vindt plaats in zaal De Sleutel, Bredeweg 71 in Groesbeek.

Kaarten kosten 6,50 voor volwassenen en 3,50 euro voor kinderen. Reserveren kan via 024 3578390 of www.denzuutenienval.nl.


deel deze activiteit