Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Teken- en schildercursussen bij Atelier Jos Klaver

zondag 1 september 12:00 uur

Foto: Ton van Vliet

HEUMEN - Er zijn steeds meer mensen die tekenen of schilderen of die dat (weer) willen gaan doen. Ze beleven veel plezier aan het beeldend bezig zijn. Vaak ontstaat de behoefte aan begeleiding door een professional om meer techniek onder de knie te krijgen of om los te komen van oude patronen.

Jos Klaver is zelf beeldend kunstenaar en begeleidt al jaren zowel hobbyisten als professionals. Hij heeft als docent onder andere zijn sporen verdiend aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem.

Jos staat bekend als een bevlogen en inspirerend docent die bij elke deelnemer op zoek gaat naar ontwikkelingsmogelijkheden. Ontwikkeling leidt tot beweging/groei en maakt energie vrij. Zo ontstaat ook inspiratie en energie bij de cursist. In zo'n 'flow' ontstaan er vaak de mooiste werken.

Jos: “Ik hecht eraan dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen; dat ze alle vrijheid en ruimte voor ontplooiing hebben. Een goede sfeer in de groep is een belangrijke basisvoorwaarde. Elke cursist volg ik individueel. Steeds bespreken we de mogelijkheden en ontwikkelingen en ik kijk hoe dat wordt opgepakt. Het plezier in het beeldend bezig zijn staat voorop. 'Mijn spiegel' lijdt altijd tot        nieuwe ontdekkingen en inzichten.”

Op maandag 23 september starten de cursussen weer op zijn mooie cursuszolder in Heumen. Tijdens de Molenhoekdag op zondag 1 september is Jos met een stand aanwezig (van 12.00-15.00 uur).

Telefonisch contact is mogelijk via nummer: 06 38514912. Zie ook de website: www.atelierjosklaver.nl.


deel deze activiteit