Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Uitwisselingsconcert fanfare Wilhelmina en fanfare ULTO in Nederasselt

zaterdag 30 maart 20:15 uur

NEDERASSELT - Fanfare Wilhelmina verzorgt zaterdag 30 maart een uitwisselingsconcert in dorpshuis Ons Huis in Nederasselt. Voor dit uitwisselingsconcert heeft de fanfare als gastvereniging fanfare Ulto uit Winssen-Ewijk uitgenodigd.

Het concert wordt geopend door fanfare Wilhelmina en vervolgens zal, na de pauze, de gastvereniging Ulto optreden. De twee verenigingen hebben twee jaar geleden ook een uitwisselingsconcert gehouden, toen in het muziekcentrum te Winssen. Fanfare Ulto staat sinds juli 2018 onder leiding van Britt van den Dungen. Britt is naast dirigente ook muziekdocente en saxofoonlerares. Ze is bezig met haar eerste jaar bij Ulto en ze wil met dit orkest samen bouwen aan mooie muziek; interessant voor de muzikanten en boeiend voor het publiek.

Fanfare Wilhelmina staat al ruim dertien jaar onder leiding van dirigent Jos de Kleijn en hij weet zijn muzikanten elke keer weer te motiveren om een goed stuk muziek neer te zetten. Voor het publiek wordt het een afwisselende avond, want één fanfare staat onder leiding van een jonge dame en het andere orkest onder leiding van een routinier. Op het programma staan mooie concertwerken, zoals 'Cambridgeshire Impressions', solowerken en enkele lichtere muziekstukken.

Het concert begint om 20.15 uur. Om vooraf alvast een kop koffie te kunnen nuttigen is de zaal open vanaf 19.45 uur. Na afloop van het concert is er een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje. Iedereen is welkom op deze muzikale avond, waarbij de toegang gratis is.


deel deze activiteit