Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (7)
    Evenement

Van vakantie tot... één dagje uit!

vrijdag 22 maart 14:00 uur

NIJMEGEN - Er op uit! In de praktijk blijkt dat ‘afleiding’ een goede medicijn is voor mensen met Parkinson. Een reis maken, weekendje weg, dagje uit, avondje uit, een fietstocht(je), een wandeling in je eigen omgeving, een kopje koffie drinken bij je buren, familie, vrienden of bij mooi weer een terrasje pikken.

Even eruit zijn! Buiten zijn, inspannen en ontspannen!Het gaat erom dat mensen er op uit kunnen gaan, of dit nu lang of kort is, ver weg of dichtbij. Alles aangepast aan je eigen mogelijkheden en wensen. Een mooi tv-programma kijken kan al die nodige ontspanning geven. En dat alles zonder of met zo min mogelijk stress! Tijdens hetParkinson Café op vrijdag 22 maart wordt hieraan aandacht besteed in de vorm van vakantieverhalen en worden ideeën aangedragen van een aantal bezoekers en vrijwilligers.

Graag horen wij ook uw ideeën en ervaringen. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 22 maart van 14.00–16.00 uur in De Ark van Oost, Cipresstraat 154 in Nijmegen. (www.parkinsoncafenijmegen.nl) Aanmelden en informatie via info@parkinsoncafenijmegen.nl.


deel deze activiteit