Club van Sinterklaas Malden. (foto: Sinterklaascomité Malden)
Club van Sinterklaas Malden. (foto: Sinterklaascomité Malden) Foto: Sinterklaas comité Malden

Intocht Sinterklaas Malden

zondag 17 november 2019 13:45

MALDEN - Zondag 17 november is de intocht van Sint-Nicolaas in Malden. Sinterklaas en zijn pieten zetten om 13.45 uur voet aan wal bij het Stenen Hoofd aan ’t Maas en Waalkanaal. Daar zal burgemeester Mittendorff de goedheiligman welkom heten.

Vandaar trekt Sinterklaas, gezeten op zijn paard Americo onder muzikale begeleiding, door de wijk Hoogenhof naar de rooms-katholieke kerk Heilige Antonius Abt in Malden. Sinterklaas vindt het altijd fantastisch als de route is versierd met slingers en/of vlaggen.

Aansluitend aan de intocht, van 14:30 tot 16:00 uur is er het Sinterklaasfeest in de rooms-katholieke kerk Heilige Antonius Abt in Malden. Voor de kinderen van 2 – 8 jaar heeft Sinterklaas een klein presentje. Hiervoor kan men een gratis kaartje ophalen zolang de voorraad strekt op vrijdag 8 november van 14:30 tot 16:00 uur op het centrale plein in het winkelcentrum. Tevens verkrijgbaar tijdens openingstijden bij snoepwinkel Z&Z. Meer informatie staat op http://sinterklaasmalden.jouwweb.nl.