Links werk van paul verstegen rechts keramisch werk van Katrijn Verstegen. (foto: Paul Verstegen)
Links werk van paul verstegen rechts keramisch werk van Katrijn Verstegen. (foto: Paul Verstegen) Foto: paul verstegen

Vader en dochter exposeren samen in het kerkje van Persingen

Algemeen

PERSINGEN - Paul Verstegen en Katrijn Verstegen exposeren voor het eerst samen hun werk in het Kerkje van Persingen.

Paul Verstegen (1949) studeerde recent af aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (Be). Hij behaalde zijn diploma met een eervolle vermelding en is nu bezig met de vervolgstudie specialisatie Schilderkunst.

Katrijn Verstegen (1977) behaalde vijftien jaar geleden haar Master Fine Art aan het Piet Zwart Institute in Rotterdam, na haar studie schilderen aan de Kunstacademie Sint-Joost in Breda. Beiden creëren zij in hun werk geabstraheerde landschappen,waarbij zij graag het proces van de schilderkunst onderdeel laten worden van het product. In Persingen toont Paul Verstegen schilderijen en Katrijn Verstegen keramisch werk, schilderijen en collages. Het keramisch werk heeft Katrijn eerder dit jaar gemaakt gedurende een werkperiode in het Europees Keramisch Werkcentrum (Sundaymorning@EKWC).

De expositie vindt plaats op 14 & 15 december open van 11.00-17.00 uur in het Kerkje van Persingen aan de Persingsestraat 7 in Persingen. Met op zondag 15 december om 15.00 en 16.00 muzikaal intermezzo door Hans Kuperij.

Uitgelicht

Digitale krant