Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kerstconcert Vivace in sfeervol verlichte kerk. (foto: Karola Hendriks)
Kerstconcert Vivace in sfeervol verlichte kerk. (foto: Karola Hendriks) (Foto: Karola Hendriks)

Sfeervol Kerstconcert: Vivace met Marieke

MILLINGEN - Zangvereniging Vivace uit Millingen aan de Rijn verzorgt 15 december een prachtig kerstconcert. Onder leiding van dirigent Frans Coerwinkel heeft het koor sfeervolle liederen ingestudeerd, waaronder het gevoelige Christmas Lullaby van John Rutten en het Maori Ave Maria.

Ook een aantal bekende liederen wordt vertolkt én een gedeelte van de dynamische Pastoral Messe van Ignaz Reimann. Wouter Broens begeleidt het koor vakkundig op piano en orgel.

"Indien u de, in deze streken inmiddels bekende, zangeres Marieke van Ruitenbeek nog nooit heeft horen zingen, krijgt u nu de gelegenheid." Zij heeft een warme stem en treedt op als gast tijdens dit kerstconcert. Wouter Broens zal haar eveneens begeleiden.

Het is koud buiten en vroeg donker, maar er is warmte in de sfeervol verlichte kerk tijdens het Vivace concert, waardoor u zeker met een goed kerstgevoel naar huis gaat.

Het concert begint 15 december om 15.00 uur in de Parochiekerk in Millingen aan de Rijn. Kaarten zijn in de voorverkoop bij Primera Millingen aan de Rijn of verkrijgbaar via de website: www.vivacemillingenadrijn.nl. De entree bedraagt 7,50 euro.

Meer berichten