Logo gemeentenieuwsonline.nl
Small Stream & Rush Camp Carolsingers en jonge violisten. (foto: Marijke Dankers Fotografie )
Small Stream & Rush Camp Carolsingers en jonge violisten. (foto: Marijke Dankers Fotografie ) (Foto: Marijke Dankers)

Kerst in het Beekse kerkje met violisten en Christmas carols

BEEK - Traditiegetrouw zullen de jonge violisten van Guido Jansen samen met The Small Stream & Rush Camp Carol Singers uit Beek-Ubbergen op zondag 15 december een prachtige kerstmiddag verzorgen in de kleine Bartholomeuskerk in Beek.

Van jong tot iets minder jonge zeer getalenteerde viool leerlingen spelen diverse kerstliederen, waarvan ook een aantal samen met het koor. In 2016 werd dit koor opgericht door ouders van kinderen van basisschool De Biezenkamp met als doel het kerstfeest op school muzikaal te omlijsten. Inmiddels heeft het koor een meerstemmig en gevarieerd repertoire bestaande uit bekende en minder bekende Christmas Carols in verschillende talen. In aanloop naar de kerst treden zij diverse keren op onder de bezielende leiding van dirigent Guido Jansen.

Iedereen is 15 december vanaf 14.00 uur welkom; er zijn diverse zelfgebakken lekkernijen, warme choco en glühwein. Deze middag wordt aangeboden door vioolles Nijmegen. Men kan ieder uur vrij inlopen in de pauzes, entree is op basis van een vrijwillige bijdrage.

Programma 15 december
14:00: Kerstliedjes met groep starters viool en cello
15:00: Small Stream & Rush Camp Carolsingers onder leiding van Guido Jansen
15:30: Vioolensemble optreden afwisselend met vioolsolo ‘s
17:00: Small Stream & Rush Camp Carolsingers onder leiding van Guido Jansen
17:30: Carolsingers met strijkers
18:00: Slot

Meer berichten