Logo gemeentenieuwsonline.nl
La Quatri in actie tijdens kerstconcert 2018. (foto: Paul ten Broeke)
La Quatri in actie tijdens kerstconcert 2018. (foto: Paul ten Broeke) (Foto: Paul ten Broeke)

Kerstconcert The Gift of Christmas in Milsbeek

MILSBEEK - Op zaterdag 21 december om 20.00 uur vindt in de Milsbeekse kerk de 24e editie van het kerstconcert plaats; de toegang is vrij. Dit jaar heeft het kerstconcert het thema ‘The Gift of Christmas’ meegekregen.

De initiatiefnemer van dit kerstconcert, zanggroep La Quatri bestaat dit jaar 25 jaar en wat is er mooier om met ‘The Gift of Christmas’ het zilveren jubileum in te luiden in een periode waarin we ook vieren dat we 75 jaar in vrijheid leven? Samen met het licht van kerst en het kerstkind in de kribbe dat vrede op aarde brengt, voldoende redenen om een feestelijk en afwisselend programma samen te stellen.

Onder leiding van Jeroen Geurts brengen zanggroep La Quatri, het semi-professionele houtensemble Faklaf, het koperkwartet Four X One,percussionist Jérôme van Groenendael en pianiste Ineke van der Lee een programma als muzikale opmaat naar het kerstfeest en 75 jaar bevrijding in Gennep. Van stralend kopergeschal in Hallelujah door Four X One tot warme klanken van de houtblazers in Hobbit Hymne. La Quatri zingt Pavane for a Silent Night van Ravel en zingt en swingt daarna in Baba Yetu, het Onze Vader in het Swahili. Met het gezamenlijk uitgevoerde Christmas Pipes zal dit kerstconcert worden afgesloten.

De zangers en muzikanten maken er onder leiding van Jeroen Geurts weer een onvergetelijke ervaring van.

Meer berichten