Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: René Hendriks)
(foto: René Hendriks)

Zaalsporten voor senioren bij de KBO Beek

BEEK - Lessen die gericht zijn op conditie, kracht en lenigheid. Elke les wordt afgestemd op de deelnemers. Door de variatie in de warming-up, spierversterkende en balansoefeningen en sporten zoals volleybal, dutch tennis en andere zaalsporten, kan eenieder op zijn of haar tempo meedoen.

Naast verantwoord bewegen en sporten staat ook gezelligheid voorop in de lessen. Het samen sporten met leeftijdsgenoten bevordert de sociale contacten. Hierdoor wordt na de sportactiviteiten veelal bijgepraat met een kopje koffie of thee. De lessen staan onder leiding van de bekwame docente Chiquita Zonneveld.

Komt u eens kijken, dat kost niets evenals de eerste twee lessen op de maandagmiddag van 16.45 tot 17.45 uur, wanneer u besluit lid te worden. En natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden bij de KBO Beek om aan uw conditie te werken. Januari is de beste maand om daar mee te starten.

Lid worden van de KBO Beek, de sportiefste seniorenvereniging van Beek, kan voor 20 euro per kalender jaar. Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, geeft graag alle uitleg via 024 3226377.

Meer berichten