Nieuwe datum driebandentoernooi van 't Fuske

Algemeen

MILLINGEN - In verband met het plotseling overlijden van één van de leden, Martin Geutjes, is het driebandentoernooi van afgelopen november afgelast. Inmiddels is er wel een nieuwe datum voor het toernooi bekend.

Van 17 tot en met 19 januari organiseert biljartvereniging 't Fuske voor de vijftiende keer het driebandentoernooi in café-bar 't Fuske in Millingen aan de Rijn. De start is dit jaar weer op de vrijdagavond op twee biljarttafels. Er word gespeeld in een A-klasse en een B-klasse. "We spelen in een poule systeem, dit houdt in dat alle deelnemers meerdere partijen spelen in de voorronde zodat je na een iets mindere partij toch nog de mogelijkheid hebt om je terug te vechten in het toernooi."

Men kan zich inschrijven tot en met maandag 13 januari 18:00 uur, uiteraard kunnen ook deelnemers van buiten Millingen zich opgeven. "Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in bij café-bar 't Fuske, 0481 434006, of kom gezellig langs."

Het inschrijfgeld bedraagt 8,00 euro en dient bij inschrijving betaald te worden. Het prijzengeld is als volgt: eerste prijs 75,00 euro, tweede prijs 50,00 euro en de derde prijs is 25,00 euro. De loting is op maandag 13 januari om 20:00 uur in 't Fuske waarna het speelschema te zien is op www.fuske.nl. Lukt het niet om mee te doen, kom dan gewoon eens even een kijkje nemen naar één van de partijen.

Uitgelicht

Digitale krant