(foto: Bert Roodbeen)
(foto: Bert Roodbeen)

Sinterklaas erelid van KBO Ooij

Algemeen

OOIJ – Bij het jaarlijkse bezoek van Sinterklaas aan de KBO 50+ afdeling Ooij is op donderdagmiddag 28 november in dorpshuis De Sprong Sinterklaas benoemd tot erelid van KBO Ooij. Hiermee verraste voorzitter Sjef Wieland tijdens deze gezellige Sinterklaasmiddag.

De benoeming ging gepaard met een oorkonde waarmee het erelidmaatschap een feit was. Normaal gebeurt een benoeming tot Erelid bij het bereiken van het 90-jarige levensjaar, maar volgens de voorzitter is deze al ruimschoots 19.5 maal overschreden en dus meer dan verdiend, daar hij al jaren lang bij KBO Ooij een week voor 5 december op bezoek komt.

De Sint toonde zich zeer verheugd over deze benoeming. Natuurlijk werden er enkele leden uitgenodigd om bij Sinterklaas aan tafel te komen, met name Cees Vink met echtgenote, waarbij hij van ieder een gebeurtenis van het afgelopen jaar aanhaalde. Ook Cees Vink die al heel lang de KBO-fietsroute heeft uit gezet, werd bedankt en kreeg naast het presentje van de Sint een bos bloemen van de voorzitter.

Verder stond op het programma optredens van het Ooijse zangkoor De Waalklinkers en een reïncarnatie van Sugar Lee Hooper. De Beekse Line Dansergroep gaf enkele demonstraties dansen voor de rond de honderd senioren, die aan het eind van de middag met een passend gevulde tas met cadeaus naar huiswaarts keerden.

Uitgelicht

Digitale krant