Logo gemeentenieuwsonline.nl

Niels Hubbers pakt verrassend de DCM Cup

Niels winnaar DCM-cup 2019. (foto: R. Braam)
Niels winnaar DCM-cup 2019. (foto: R. Braam) (Foto: r.braam)

MILLINGEN - Het was zowel een verrassende als een spannende finale om de DCM Cup van 2019. Niels Hubbers mengt zich tussen de gevestigde orde van favorieten als het gaat om de prijzen in dartend Millingen.

De avond van 16 november startte met een poule ronde waarin alle favorieten zich al meldde voor de knock-outfase met name de bekende namen van de club als Sjoerd, Wally, Frank, Dorus en Niels dus.

De sheet-indeling betekende dit jaar dat de halve finale Niels tegen Dorus (4-2) trof en Sjoerd tegen Wally(4-2). Een finale daarom tussen Niels en Sjoerd, waarin Sjoerd een break plaatste. Maar Niels raakte hiervan niet van slag en bleef Sjoerd continu onder druk houden. Bij een stand van 4-2 voor Sjoerd ging Niels vanaf dat moment aan de slag en won vervolgens alle legs op rij en won de finale met 5-4 van Sjoerd. Niels Hubbers pakte hiermee de fel begeerde DCM Cup 2019 in het jubileum jaar van DCM’99. In de B-ronde ging de finale tussen Sandra Erinkveld en Thea Braam, deze werd gewonnen door Thea met 3-0. DCM dankte biljart- en dartcafé Janssen & Janssen.

Meer berichten