Wedstrijd DVSG in de tweede minuut beslist
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wedstrijd DVSG in de tweede minuut beslist

GROESBEEK - DVSG speelt thuis tegen Niftrik. Door blessures zijn er steeds meer wisselingen in het elftal van DVSG en DVSG moet het vandaag opnemen tegen de fysiek altijd sterke tegenstander Niftrik.

Helaas komt DVSG weer in de tweede minuut op achterstaand. Niftrik krijgt veel tijd en ruimte om achterin de bal rond te spelen en op te bouwen. Dit levert echter niet veel gevaarlijke situaties op voor DVSG of kansen voor Niftrik. In de 16e minuut schreeuwt iedereen om een penalty bij DVSG. Op een terugspeelbal kan de keeper van Niftrik niet op tijd bij de bal komen en lost dit op door een 'bodycheck”'op aanvaller Stan Hoevenaars. De scheidsrechter ziet hier , als enige, geen overtreding in. Enkele minuten later komt Niftrik opnieuw goed weg. In de kluts gaat de bal via de paal naast het doel. DVSG probeert met aanvallend voetbal tot een doelpunt te komen. Helaas is het echter Niftrik die in de tweede minuut voor rust scoort; stand 0-2 .

Na rust is het Niftrik dat weer in de tweede minuut scoort. Stand 0-3 en de wedstrijd is nu wel gelopen. DVSG blijft voetballen, creëert ook mogelijkheden, maar weet niet meer te scoren. Ondanks de goed inzet van iedereen, is het vandaag een verloren partij. Jammer voor de ingevallen spelers zoals Rick Loeffen en het debuut van Dirk Thijsen in DVSG 1. Er wordt tot de laatste minuut geknokt, maar ook een eretreffer zat er vandaag niet in.

Volgende week speelt DVSG uit de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen SDOO. En hopelijk kan 'de nul' dan een poos vastgehouden worden, om toch weer een resultaat te behalen.

Meer berichten