Logo gemeentenieuwsonline.nl
Koor Uh Meezing. (foto: Marinus Bruinsma)
Koor Uh Meezing. (foto: Marinus Bruinsma) (Foto: Marinus Bruinsma)

Kerstconcert muziekvereniging Ooijse Toekomst en koor Uh Meezing

OOIJ - Muziekvereniging Ooijse Toekomst en het koor Uh Meezing uit Bemmel zullen op zondag 22 december samen een kerstconcert geven in de Sint-Hubertuskerk in Ooij. Ook de blokfluitleerlingen van basisschool Op Weg zullen een bijdrage leveren aan dit kerstconcert.

Muziekvereniging Ooijse Toekomst onder leiding van dirigent Paul Vlieks, heeft een orkest waar jong en oud aan deelneemt. Met koper-, riet- en slagwerkinstrumenten. Ooijse Toekomst zal kerstliederen en orkestwerken in de kerstsfeer ten gehore brengen.

Het koor Uh Meezing onder leiding van dirigent Monique Jansen is, evenals het repertoire, voor iedereen toegankelijk. Tijdloos en van alle tijden, waaiend uit alle windstreken, gevarieerd in genres. Ook in het kerstrepertoire zal dit doorklinken. Kortom, het koor dat je doet verbazen.

Er zullen klassieke kerstliederen door Ooijse toekomst en Uh Meezingkoor samen ten gehore worden gebracht, waarbij het publiek is uitgenodigd mee te zingen.

Aanvang van het kerstconcert is om 15.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er achter in de kerk nog een gezellig samenzijn van orkest, koor en publiek onder genot van glühwein, warme chocolademelk en kerststol.

Meer berichten