Logo gemeentenieuwsonline.nl
Spelersgroep toneelvereniging Steeds Hoger. (foto: Shanna Bijker)
Spelersgroep toneelvereniging Steeds Hoger. (foto: Shanna Bijker)

Spelersgroep Steeds Hoger uit Malden speelt 'Kerst met Karel'

MALDEN - De volwassenen van toneelvereniging Steeds Hoger Malden starten het seizoen met 'Een Kerst met Karel'. Een vrolijk kerststuk voor het hele gezin, geschreven door Anthony Livius en Marc Eissing.

Paniek op de Noordpool! De kerstman heeft de griep. Wie moet er dan nu de cadeautjes rondbrengen? De elfen Heppie en Sillie krijgen de belangrijke taak om een hulpkerstman te zoeken. Hun oog valt op Karel Kerst, een norse pakketjesbezorger uit het pittoreske dorpje Brouckhoest. Er is alleen een probleem: Karel Kerst houdt helemaal niet van kerst! Weten de elfen Karel op tijd te overtuigen om het kerstfeest te redden?

Deze voorstellingen zijn te zien op vrijdag 20 december om 19:00 uur, op zaterdag 21 december om 14:30 uur en op zondag 22 december om 14:30 uur in multifunctioneel centrum Maldensteijn, Kerkplein 8 in Malden. Op de dag van de voorstelling is de kassa geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling.

Entree jongeren tot 16 jaar of volwassenen ouder dan 65 jaar: 5,00 euro. Entree volwassenen: 7,50. Men kan bij de kassa ook lootjes kopen voor de loterij! Meer informatie (ook om te reserveren) staat op www.steedshogermalden.nl. Op facebook: Toneelvereniging Steeds Hoger. Op twitter: @steedshoger.

Meer berichten