Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Rene Hendriks)
(foto: Rene Hendriks)

Geslaagde nieuwjaarsinloop in Kulturhus in Beek

BEEK - KBO Beek, de Zonnebloem en de beheersstichting van het Kulturhus hebben zaterdagmiddag 4 januari gezorgd voor een feestelijk begin van 2020. Samen met huisorkest De Spetters werd er op z'n tijd een dansje gemaakt op de nieuwe dansvloer in de brasserie van het Kulturhus waarbij ook de lijndansers in het bijzonder aan hun trekken kwamen.

De senioren, ook deze keer weer uit vele kernen van de gemeente Berg en Dal, werden ontvangen met een kopje koffie of thee en een heerlijk koekje. De beste wensen voor het nieuwe jaar werden uitgewisseld en om het jaar helemaal goed in te zetten werd er ook nog een consumptie aangeboden.

Diverse warme en koude snacks maakten deze eerste muzikale inloopmiddag van het jaar tot een bijzonder succesvolle in een fijne, gezellige ambiance. Het motto van deze middagen 'voorkoming van het isolement van senioren' werd dan ook weer deze keer meer dan bewaarheid. Voor niet-leden van de KBO Beek en donateurs van de Zonnebloem ging er een bus rond, die ook dit jaar weer geheel ten goede komt aan deze middagen.

Meer berichten