Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Sprong zoek jou!

OOIJ - Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Naar een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Wil jij écht van betekenis zijn voor het dorp Ooij? Dan is deze bestuursfunctie iets voor jou!

Dorpshuis De Sprong is het 'thuis' voor vele verenigingen in het dorp. "Als bestuur faciliteren we de verenigingen en hun activiteiten in het dorpshuis. Dit doen we al tientallen jaren met veel vrijwilligers. Samen staan we op deze manier voor de leefbaarheid in het dorp en zoeken we vooral de verbinding met alle inwoners.

Je taken zullen met name liggen in het onderhouden van contact met de verschillende gebruikers, het bijhouden van de mail en het bijwonen van de vergaderingen. Wij bieden je een functie in een actief en gezellig bestuur, waarin we samen de schouders onder een klus zetten. Je wordt goed begeleid en ondersteund door de overige bestuursleden en staat er nooit alleen voor. In je functie leer je heel veel mensen, verenigingen en organisaties in het dorp goed kennen."

"Interesse? Of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact met ons op via info@dorpshuisdesprong.nl. Of spreek een van de bestuursleden aan: Miranda Tissen, Liesbeth Huisman, Erwin Basten, Frans Verstege, Peter van Rens, Alda van den Boorn, Simone te Brake. Ook als je geen secretaris wilt worden, maar wel graag mee zou willen denken in het bestuur dan horen wij graag van je! Zien we je binnenkort in De Sprong?"

Meer berichten