Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jubilarissen DVSG. (foto: Hennie Verbeeten)
Jubilarissen DVSG. (foto: Hennie Verbeeten) (Foto: Hennie Verbeeten)

Nieuwjaarsreceptie DVSG

GROESBEEK - Op 5 januari hield DVSG zijn jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Voorafgaand aan deze receptie werd traditioneel een nieuwjaarswedstrijd gespeeld. Deze keer speelde het tweede elftal tegen het derde elftal.

Interimvoorzitter Jan Coenen keek tijdens de nieuwjaarstoespraak op de receptie nog even terug op een goed 2019 en vooruit naar 2020 waarin de nieuwbouw plannen zijn aanvang zal gaan nemen. Daarna werd er stilgestaan bij de jubilarissen van dit jaar.

Als allereerste werd Henk Janssen gehuldigd. Henk heeft de gouden bondsspeld van de KNVB uitgereikt gekregen voor zijn jarenlange inzet als wedstrijdcommissaris en voorzitter van het bestuur. Daarna waren de 25-jarige jubilarissen Bert Kadmayer, Bram Reijnen, Eric Poelen en Fred Schoenmakers (niet aanwezig) aan de beurt om hun toespraak en speldje in ontvangst te kunnen nemen. Bas Hopmans, Patrick Rutten, Henri Grutters, Twan Taks en Marcel Spanjers werden gehuldigd voor hun 40-jarig lidmaatschap. Gerrie Gerrits is 60 jaar lid, maar kon niet aanwezig zijn.

Hierna was het de beurt aan de commissie van de afgelopen drie DVSG-ers om de nieuwe DVSG-er van het jaar bekend te maken. Theo Berns ging ditmaal met die eer strijken. "We kunnen met z’n allen terugkijken op een zeer geslaagde middag waar het na het officiële gedeelte nog lang gezellig bleef."

Meer berichten