Deelnemers gezocht voor Kunst- & Kitschroute Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - In het weekend van 6 en 7 juni wordt de vierde kunst & kitsch route georganiseerd. Dit is een laagdrempelige expositie van amateur- en professionele kunstenaars die hun werk tentoonstellen in hun eigen omgeving. Op deze manier hopen zij de kunst in de brede zin onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek.

Iedereen die schildert, tekent, fotografeert, iets creëert met glas, hout, steen, papier, keramiek, stof of anderszins creatief bezig is en dit graag eens aan anderen wil laten zien kan zich aanmelden om mee te doen. Voorwaarde is dat de expositie binnen Groesbeek is om de route niet al te groot te maken. Woon je niet in Groesbeek dan kun je toch meedoen, er wordt dan een ruimte voor je gezocht. Het uitgangspunt is om in een laagdrempelige sfeer kunstenaar en bezoekers bij elkaar te brengen. "Heb je zin om mee te doen of heb je een leuke locatie die je ter beschikking zou willen stellen (denk aan een mooie schuur, overkapping, tuinhuis of tuin) meld je dan aan! Als je niet veel werk hebt, kun je denken aan een duopresentatie."
Aanmelden kan voor 28 februari via het formulier (downloaden) op de website. Meer informatie staat op www.kunstenkitschroute.com of mail ervoor naar kunstenkitschroute@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant