(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Allerlaatste kinderfeest bij Clown Kwibus

Algemeen

GROESBEEK – Op zaterdagmiddag 15 februari wordt in de voormalige school aan de Zevenheuvelenweg in Groesbeek het allerlaatste kinderfeest gehouden, dit met pijn in het hart van Clown Kwibus.

De afgelopen 25 jaar hebben duizenden kinderen uit de hele regio en zelfs daarbuiten een verjaardagsfeestje meegemaakt waarbij Clown Kwibus centraal stond. In de binnenspeeltuin hebben de kinderen kunnen ravotten op de diverse attracties zoals een heuse klimtoren, springkussens, trampolines et cetera. Ook vonden er goochelacts plaats waarbij de jarige kinderen Clown Kwibus mochten assisteren. Daarnaast werden de kinderen getrakteerd op limonade en gebak en konden ballondieren gemaakt worden.

Al 25 jaar is een kinderfeest bij Clown Kwibus geheel verzorgd van animatie tot en met eten en drinken. Door de jaren heen hebben duizenden kinderen een onvergetelijke verjaardag gehad van hun vriendje of vriendinnetje. Op zaterdagmiddag 15 februari komt er een eind aan de kinderfeesten van Clown Kwibus. Dan sluit wethouder Irma van de Scheur de deuren van het kinderfeestcentrum aan de Zevenheuvelenweg voorgoed. De kinderfeesten gaan plaats maken voor een onderkomen van demente ouderen, maar eerst zal er het nodige nog aan verbouwd moeten gaan worden. Weliswaar gaan de kinderfeesten van Clown Kwibus verdwijnen, maar Clown Kwibus zelf kan men nog bij diverse activiteiten in de hele regio tegenkomen.

Uitgelicht

Digitale krant