Bewegen op Muziek met Pilatesoefeningen voor 45-plussers in Berg en Dal

Algemeen

BERG EN DAL - Bij voldoende belangstelling gaat Eveline Lunenburg, docent van Kwiek Actieve Leefstijl, vanaf vrijdag 7 februari van 10.30 tot 11.30 uur in de gymzaal van Kerstendal in Berg en Dal voor 45-plussers wekelijks een les Bewegen op Muziek met Pilatesoefeningen geven.

Iedereen die van bewegen op muziek uit de '60- en '70-jaren houdt en haar of zijn conditie en spieren wil versterken is welkom. Dit op verzoek van enkele jonge 45-plussers uit de wijk, die dit aanbod overdag graag willen beleven samen met andere wijkbewoners.

Eveline is een spontane, actieve gediplomeerde docent met veel kwaliteiten en weet hoe het lichaam van de 45- plussers zich gedraagt en waar het behoefte aan heeft. Je bent welkom voor twee proeflessen en daarna schrijf je je in voor de rest van het seizoen. De kosten voor deze activiteit zijn 61,25 euro per halfjaar (met machtiging, zonder machtiging betaal je 5,00 euro meer).

Zoek in de wijk naar andere wijkbewoners waarvan je denkt, dat dit een geschikt aanbod voor hem of haar is. Aanmelden via 06 13260571 of mail naar kwiekal@kpnmail.nl maar je kunt ook gewoon naar de zaal gaan op 7 februari.

Uitgelicht

Digitale krant