Groesbeeks Glorie pakt twee punten

GROESBEEK - Groesbeeks Glorie speelde op zaterdagavond 11 januari om 20:00 uur een thuiswedstrijd tegen de dames van Camelot uit Tilburg. Het vorige duel tussen de teams eindigde met een stand van 29-14 in het voordeel van Camelot. Toch stapten de dames uit Groesbeek vol goede moed het veld op.

Groesbeeks Glorie begon meteen de eerste minuten sterk aan de wedstrijd. Zo werd er een aantal keer achter elkaar gescoord door de thuisspelende ploeg. Camelot had hier niet altijd een antwoord op. Groesbeek ging de rust in met een 14-9 voorsprong.

Na rust liet Groesbeek weer zien dat ze de wedstrijd in handen hadden. Er werden goede aanvallen ingezet. Door op snelheid te spelen, kwam Groesbeek gemakkelijk tot scoren. Ook stond de verdediging de gehele wedstrijd sterk door goede samenwerking. Met een eindstand van 29-20 in het voordeel van de thuisspelende ploeg, bleven de twee punten in Groesbeek.

De volgende wedstrijd van Groesbeeks Glorie vindt plaats op zondag 19 januari tegen Tachos in Waalwijk. Vorig duel werd gewonnen door Tachos met maar één doelpunt verschil.