Logo gemeentenieuwsonline.nl

Huidig Achilles'29 bestuur laat na Geert Derks na 75 jaar lidmaatschap te huldigen

GROESBEEK - Iedere dinsdagmorgen komen Geert Derks (opa KIP), Gerrie Janssen, Peter Hendriks en Bert Hendriks bij elkaar in de keuken bij Peter Janssen aan de Cranenburgsestraat in Groesbeek.

Onder het genot van een kopje koffie en zo nu en dan wat lekkers erbij gaat het vanaf 09.00 tot 10.30 uur over koetjes en kalfjes en wat er allemaal in Groesbeek aan de hand is, maar voetbal heeft meestal de overtoon. Ook Geert Derks (opa Kip) een en al Achilles'29 man, laat zich nooit onbetuigd. Toen Achilles'29 enkele jaren geleden met 2-1 won van De Treffers kwam Geert die dinsdag daarop met gebakjes met het logo van Achilles'29 aanzetten. Maar onlangs zat het Geert erg hoog, ondanks de problemen die bij Achilles'29 speelden werden in het clubgebouw van De Reisduif door het huidige bestuur van Achilles'29 15 leden gehuldigd voor hun langdurig lidmaatschap van de vereniging. Echter Geert -die al 75 jaar lang lid is- en erelid van de vereniging heeft niets maar dan ook niets van zijn club Achilles'29 gehoord, en dat heeft hem pijn gedaan lieten zijn vrienden weten.

Daarom besloten zijn vrienden – waar hij wekelijks koffie gaat drinken – Geert te huldigen met een medaille. Gezien de lach op zijn gezicht kon Geert die grap wel waarderen. Ik heb als erelid mijn lidmaatschap voor Achilles'29 niet opgezegd en dat zal ik ook nooit doen liet hij zijn kameraden weten, want ik heb een Achilles'29-hart. Daarom is het onbegrijpelijk dat het huidige bestuur niets van zich heeft laten horen, aldus zijn vrienden van de Cranenburgsestraat.

Meer berichten