Logo gemeentenieuwsonline.nl

Informatieavond over Positief door de Overgang

MALDEN - De overgang bij vrouwen is een periode met een grote diversiteit aan verschijnselen. Op woensdagavond 5 februari wordt informatie gegeven wat er precies met de overgang bedoeld wordt en welke verschijnselen daarbij kunnen horen. Daarnaast vertellen verschillende zorgverleners welke mogelijkheden er zijn om deze periode goed door te komen.

Verpleegkundig overgangsconsulent Monique Adema, diëtist Gerja van Hunen, acupuncturist Hessel Wendelaar Bonga, bekkenfysiotherapeut Rina Arts en seksuoloog Monique Peters geven een presentatie. Daarnaast is er volop ruimte voor vragen. De overgang is een natuurlijke fase in het leven van een vrouw maar kan ten gevolge van een operatie of behandeling ook vervroegd komen of sneller gaan. De avond is voor álle vrouwen in de overgang én hun partners.

De informatieavond vindt plaats op 5 februari in Gezondheidscentrum De Kroonsteen 1, Kloosterhof 1 in Malden. Inloop vanaf 18.45 uur en het programma begint om 19.15 tot 21.15 uur, Maximaal 40 plaatsen! Aanmelden kan via info@gcsamengezond.nl of 024 3582027.

Meer berichten