Informatiegids dorpsagenda Leuth

Algemeen

LEUTH - Vorige week is in Leuth huis aan huis de Informatiegids bezorgd waarin uitgebreid informatie te vinden is over alle organisaties en bedrijven die daar actief zijn.

Dit boekje is de uitwerking van een van de ingediende ideeën bij de Dorpsagenda om mensen die nieuw in het
dorp komen wonen snel wegwijs te maken. Zo staan er uitgebreide beschrijvingen van de meeste verenigingen in, maar
ook hebben bedrijven de kans gegrepen duidelijk te maken waar zij voor staan. Het boekje opent met een korte geschiedkundige schets van Leuth die geschreven is door Jan van Eck. Het geheel is fraai geïllustreerd met foto's en ziet er mooi verzorgd uit.

Nu het boekje voor de eerste keer is uitgegeven, is het huis aan huis bezorgd; de bedoeling is dat mensen die zich hierna in het
dorp komen vestigen de gids zo snel mogelijk ontvangen. Mocht u geen exemplaar in de bus hebben gekregen, dan kunt u een mailtje sturen naar contact@dorpsagendaleuth.nl en u krijgt het boekje thuisbezorgd. Ook kunt u een boekje meenemen in het Kulturhus, Vriendenkring of bij de Spar.
"Tot slot wijzen we u nog op de website waar veel informatie te vinden is over de Dorpsagenda en de activiteiten die er in Leuth plaatsvinden: www.laatleuthleven.nl."

Uitgelicht

Digitale krant