Logo gemeentenieuwsonline.nl

Regiokoor Tamtam groeit uit oefenlokaal

GROESBEEK - De eerste maand van pas opgerichte regiokoor Tamtam zit er op en iedereen is superenthousiast. Elke week melden zich weer nieuwe leden aan.

De toeloop is zó groot, dat de huidige oefenzaal te klein is geworden. Daarom heeft het koor een grotere repetitie-locatie gezocht en gevonden in de aula van Jenaplan CBS Adelbrecht-Windekind aan de Cranenburgsestraat 112A/C in Groesbeek (024 3971928).

Het koor bestaat op dit moment uit al ruim vijftig dames en heren in de leeftijd van 17 tot 65 zingt iedere maandagavond (20.00-22.00 uur) met veel plezier onder leiding van Eugène Ceulemans. De vaste pianist is Vincent Cuppen. Het repertoire is erg breed; het koor zingt goede muziek in alle stijlen en meerdere talen.

"Vind je zingen op zich gewoon leuk en maakt het je verder niet zo veel uit in welke stijl, dan ben je bij Tamtam op de juiste plek. Er nog plaats voor nog maximaal zes nieuwe leden. Lijkt dit nieuwe koor iets voor jou, stuur dan een e-mail naar Eugène Ceulemans: eugeneceulemans@xs4all.nl."

Meer berichten