Waalstad Bridge voor het goede doel
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Lionsconcert Mindervaliden 2020. (foto: Ruud Payens)
Lionsconcert Mindervaliden 2020. (foto: Ruud Payens)

Waalstad Bridge voor het goede doel

NIJMEGEN - Het is alweer bijna zover ! Op zaterdag 14 maart organiseert de Lions Club Nijmegen haar zilveren jubileum bridgedrive 2020 voor alle bridgeliefhebbers van Nijmegen en omgeving!

De opbrengst van deze dag wordt gebruikt voor de 45e editie van het jaarlijkse Lions Concert voor ruim duizend ouderen en mindervaliden in Concertgebouw De Vereeniging. Op 11 januari 2020 verzorgden we samen met het orkest van de Luchtmacht een muzikale en gezellige middag voor mensen die er zelf niet meer op uit kunnen.

"We vragen u als bridgeliefhebber ons te helpen door in te schrijven op www.waalstadbridge.nl. Deze 25e editie zijn we te gast bij diverse horecagelegenheden rondom Lindenberg en Kelfkensbos. Ook het Valkhofmuseumcafé doet mee! Als Lions Club Nijmegen zijn we blij met de inzet van de horeca aan de WaalStadBridge. Met hun steun en vele vrijwilligers wordt de organisatie van zowel dit evenement als de concertmiddag mogelijk. Een bijzondere bridge drive op bijzondere locaties! Voor een bedrag van 55 euro per paar speelt u een hele dag bridge, onder het genot van koffie met gebak en een (h)eerlijke lunch. Als klap op de vuurpijl sluiten we de drive af met een mooie prijsuitreiking in De Lindenberg."

Meer berichten