Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrijwilligerswerk Berg en Dal

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt vacatures en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan organisaties. De vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht: Het Vrijheidsmuseum in Groesbeek is op zoek is naar versterking van het vrijwilligersteam:

Met name medewerker m/v in het Museumcafé. Voor minimaal twee dagen per maand. Door de week of het weekend. Het gaat om het ontvangen van gasten, het schenken van dranken en het uitserveren van tosti’s en gebak. Ook ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van het café. Ben jij professioneel, klantvriendelijk en kun je zelfstandig werken? Stuur dan een berichtje naar welkom@vrijheidsmuseum.nl.

Stichting Van Steen en Natuur zoekt vrijwilligers voor het rijden met zonnetreinen door de Ooijpolder. Met deze zonnetrein wil de stichting bezoekers kennis laten maken met de Ooijpolder en met de invloed van de steenindustrie op de natuurontwikkeling van de polder. Ook voor het vertellen over wat er onderweg te zien is, zijn ze op zoek naar Gidsen. De duur van de ritten is meestal een uur. Heb je minimaal twee jaar een rijbewijs B en vind je het leuk om mensen een leuke dag te bezorgen? Neem dan contact op met Marcel Willemsen, 024 46631311 info@steenennatuur.nl.

Ben je geïnspireerd geraakt, neem dan een kijkje op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn, 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Meer berichten