Speelgoedhoek. (foto: Hebbes)
Speelgoedhoek. (foto: Hebbes) Foto: Hebbes

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Hebbes

Algemeen

GROESBEEK - Stichting Hebbes heeft op zondag 15 maart haar halfjaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs. Kleding en speelgoed inbrengen kan donderdag 05 maart tussen 19.00 en 20.00 uur

Een klantnummer verkrijgen kan tegen betaling van 1,50 euro in porthal Heuvelland. (Eén klantnummer per persoon.) "U kunt uitsluitend voorjaars- en/of zomerkleding inbrengen van baby tot jeugd. Vanwege het grote aanbod is de inbreng beperkt tot maximaal 20 stuks babykleding tot 80, en max.imaal 40 stuks kleding in de maten 86 - 176. Babyspeelgoed maxomaal 10 stuks, knuffels en puzzels maximaal 5 stuks. Overig speelgoed, spellen, kinderboeken et cetera mag onbeperkt ingebracht worden. Alles wat u inbrengt dient eigentijds, schoon en in goede staat te zijn, zo niet kunnen we het niet inbrengen. Van de opbrengst is 75 procent voor de inbrenger en 25 procent draagt u af aan stichting Hebbes. Dat percentage wordt door ons gebruikt om de onkosten te voldoen. Het resterende wordt gedoneerd aan een goed doel die zich inzet voor kinderen.

Inbreng is op zaterdag 14 maart tussen 08.00 en 08.30 uur. De verkoop is op zondag 15 maart tussen 09.00 en 12.30 uur. De entree bedraagt een euro en kinderen hebben gratis toegang. Uitbetaling en ophalen van niet-verkochte spullen is op zondag 15 maart tussen 19.00 en 19.30 uur. Stichting Hebbes is niet aansprakelijk voor vermiste spullen. Voor inlichtingen (niet voor klantnummers) kunt u mailen naar: Kledingbeurs.hebbes@hotmail.com. Op onze Facebook-pagina kunt u ook meer info vinden, kledingbeurs hebbes."

Babyhoek. (foto: Hebbes)

Uitgelicht

Digitale krant