(foto: Gerard van der Pluijm)
(foto: Gerard van der Pluijm)

Themamiddag bij KBO Beek 'Levensboek' succesvol

Algemeen

BEEK - Donderdag 13 februari, was Karlijn (Santi) Raats in hotel `t Spijker, de zeer gewaardeerde gaste, die onze bezoekers aan haar lippen deed hangen.

De KBO Beek ontving haar gasten met en kopje koffie of thee, waarna Karlijn de aanwezigen ging vertellen over het hoe en waarom van een levensboek. Schrijven van een levensverhaal is een goede, fijne mogelijkheid om terug te kijken naar de belangrijkste testimonials van het leven bij het ouder worden. Het levensboek is een waardevol document waarmee de verteller liefdevol het levensstokje kan over te dragen aan de volgende generatie. Er werd tijdens de middag de velen al een begin gemaakt met pennen en verhalen kwamen naar boven.

Ook in het nieuwe jaar ontving men van de KBO Beek in de pauze een consumptie. Rond vier uur kwam er een einde aan een bijzonder geslaagde themamiddag, de eerste van dit jaar. "U wilt de volgende in maart ook graag meemaken, dat kan door nu lid te worden van de seniorenvereniging van Beek, de KBO Beek? 20 euro voor een heel kalender jaar en u bent van alles op de hoogte", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek (Baron van Voorst tot Voorstraat 25)

Uitgelicht

Digitale krant