(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Ouderen bijten carnavalsspits af in De Mallemolen

Algemeen

GROESBEEK – Zo'n 140 leden van de KBO Groesbeek/De Horst hebben zaterdagmiddag 15 februari de start gegeven van het carnaval tijdens een gezellige carnavalsmiddag voor de leden.

Bij deze middag waren ook aanwezig Prins Ummenie de 60ste Andy Janssen met gevolg alsmede Prins Mike van De Feestneus eveneens met zijn gevolg. DBeide prinsen werden de volle zaal van De Mallemolen binnengehaald door het Groesbeekse dweilorkest Drek pak Ow. De spits werd afgebeten door de plaatselijke zanger Alfred Arts, die liefst tweemaal drie nummers ten gehore bracht. De eerste buut was van Helga Cornelissen die als vrachtwagenchauffeur op kwam zij wist de lachspieren aan de gang te krijgen door haar belevenissen als varkensvervoerster te vertellen waarbij de beren de hoofdmoot voerden.

Na drie nummers van Bonny H was het buutreedner Ton Brekelmans, die als schooljongen met een flinke snotneus het podium op kwam. Ook hij wist met zijn buut de handen op elkaar te krijgen. Na nummers van schlagers van 'Van Alles Wa' en Jan Meijers was het De Restantjes die de zaal op de kop wist te zetten, opgevolgd door Da's Mar Knoei'. Spontaan ontstonden er diverse polonaises zodat de beentjes van de vloer kwamen. Nadat de aanwezigen diverse malen waren getrakteerd op warme en koude hapjes sloot het dweilorkest Drek pak Ow de geslaagde carnavalsmiddag af. De presentatie was in handen van John Lelieveldt en Herman Brinkhof.

Uitgelicht

Digitale krant